Ето каква е диетата на Люси Иларионов за ударна загуба на килограми

Ето каква е диетата на Люси Иларионов за ударна загуба на килограми
4.33 (86.67%) 3 votes

Крехката Ани Хоанг слабее покрай диетата на любимия си Люси Иларионов

Люси Иларионов загуби 40 килограма след операцията, но продължава да слабее. Лекарите са предписали строга диета, която я наложително да се спазва поради намаления обем на стомаха му. Както стана ясно, преди няколко седмици той се подложи на тежка операция в Истанбул. Специалистите намалиха значително обема на стомаха му. Люси Иларионов се решил на операцията след като бил предупреден, че здравето и животът му са под заплаха заради неговите 170 килограма.

Люси Иларионов

Люси Иларионов на зверска диета след операцията

В момента той тежи цели 130 килограма, но се надява до края на годината да ги смъкне още теглото си да стане поне 85 килограма. Люси Иларионов разчита не само на операцията, но и на диетата, която му е предписана. Той се придържа стриктно към нея. От менюто на пълничкия режисьор напълно е изключен е хлябът и тестените изделия. Докторите му позволяват консумацията единствено на парченце сухар на ден, не повече.

Освен сухар той може да консумира неколкократно и малки порции варени плодове и зеленчуци, както и риба. Важно условие е храната, която консумира да бъде с кашава консистенция и да не дразни деликатния стомах. Покрай строгия му режим слабее и неговата половинка. Крехката Ани Хоанг, която определено няма никаква нужда от отслабване, се е вталила още повече, коментират запознати.

Както вече стана ясно, в края на лятото Люси Иларионов ще облече за втори път младоженски костюм. Той се надява, че ще се е вталил достатъчно и ще изглежда много добре в костюма. Режисьорът и половинката му да сгодени от повече от година, но досега отлагаха сватбата си. Причината за това беше Ани Хоанг, която твърдеше, че все още не е настъпил моментът да се венчае. Изпълнителката не се чувстваше достатъчно зряла, за да предприеме подобна стъпка.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар