Истинско чудо се случи с Цвети Стоянова

Истинско чудо се случи с Цвети Стоянова
3 (60%) 2 votes

Истинско чудо се случи със златното момиче Цвети Стоянова

Истинско чудо споходи Цвети Стоянова. Златното момиче, което преди две седмици направи опит да отнеме живота си, вече е напълно възстановено. Красавицата няма нито една счупена кост, въпреки че падна от шестия етаж.

Лекарите от „Пирогов“ описват случилото се с нея като истинско чудо. Гимнастичката попада в графата на малкото случаи, при които становището на специалистите от болничното заведение рязко се разминава с действителното състояние на пациента.

21-годишната спортистка е напълно възстановена след скока от шестия етаж. Факт е, че травмите по костите й вече са се възстановили и тя няма нито една счупена кост. Единствената причина, поради която се налага тя да остане в болницата, е вероятността от рецидив на някой от вътрешните органи. Но въпреки това, голямата опасност за Цвети Стоянова вече е преминала, категорични са лекарите.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова няма нито една счупена кост

Причината за тежкия инцидент с грацията, остава неизяснена. Междувременно се появи нова версия за случилото се. Приближени до красавицата разкриха, че в основата на драмата е не само Илиана Раева, но и щерка й Славея. Замесен е и годеникът на Раева – Георги Коруджиев. Футболистът имал връзка с гимнастичката, но властната Илиана Раева направила всичко възможно щерка й да остане с голямата си любов. Както вече стана ясно, наследницата на Наско Сираков е бременна и ще роди малко след щерката на Камата.

Коруджиев бил луд по грациозната Цвети Стоянова, но под натиска на Илиана Раева бил принуден да се откаже от връзката си с гимнастичката. В крайна сметка футболистът заложил на сигурното – семейството на Наско Сираков и се отказал от безперспективната връзка с красивата Цвети. Сломена след тази драма, отчаяната гимнастичка посегнала на живота си, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Последната информация около състоянието на Цветелина Стоянова гласи, че тя ще бъде изписана от болницата след месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар