Потресе всички: Никой не очакваше тази истина за Джино!

Потресе всички: Никой не очакваше тази истина за Джино!
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана отново успя да ошашави всички!

Месеци след тежката катастрофа, която една не го прати на оня свят, Джино Бианкалана се завърна по-шокиращ от всякога.

Истината за него и решението му, които станаха ясни днес, потресоха всички и накараха мнозина да променят мнението си за особата му.

Джино

Джино разви мания за слава, напира да влиза и без пари в Биг Брадър Ол Старс

Оказа се, че Джино страда от мания по слава, известност и всенародно обожание, тъй като направил всичко по силите си, за да си уреди участието в следващия сезон на Биг Брадър Ол Старс. Да, няма лъжа и измама.

Нашенецът, живеещ в Чикаго, дори направил мили очи на продуцентите с уверението, че не иска парите им и е готов да влезе в Къщата на Биг Брадър срещу съвсем мижав или почти никакъв хонорар.

„Джино направо застреля хората. Започнаха да се питат нормален ли е, какво ли?! Та той очевидно страда от някакво чувство за малоценност, което се опитва да избие и да компенсира чрез народната любов. Само че това, че зрителите го харесаха веднъж, не означава, че ще го подкрепят и сега, когато вече му знаят кирливите ризи“, коментират близки до обкръжението му източници.

Джино Бианкалана се кани да се завърне в България още след два месеца, за да отиде на море и да се види с всичките си приятели и фенове, които се скъсаха да му пишат, докато беше в болницата.

Той също така бил убеден, че му е време да си намери сериозна приятелка и вярвал, че това няма да бъде американка, а българка – при това живееща в родината си.

Доколко ще се сбъдне фантазията му обаче, това никой не знае. Още повече, че Джино няма навика да търси сериозни момичета, а не спира да се забива с евтини бръмчалки по нощните барове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар