Бомба: Семейството на Радина Кърджилова не иска да повярва, че тя направи това!

Бомба: Семейството на Радина Кърджилова не иска да повярва, че тя направи това!
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова се оказа мъжко момиче, но и си навлече доста одумки от околните!

Радина Кърджилова преди дни роди първото си дете. Тя кръсти малкия си син Христо, на името на своя баща, художника Христо Кърджилов. Синът й се роди преди дни, като младата актриса го роди нормално.

Това е първото дете на актрисата и второ за мъжа й, Деян Донков. Той вече има син на 11 години от колежката си Анастасия Ингилизова, която го замени с актьора Христо Петков.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова се кани за зареже бебето и да се върне на работа

Но въпреки че е още прясна родилка, тя е решена твърдо да се върне на театралната сцена. Припомняме, че талантливата актриса игра до последно, с голям корем, като дори пътуваше из страната с трупата. Сега тя е решила отново да се върне в Театър „Българска армия”.

„Радина е много печена и упорита. Такава ни беше уговорката, след като роди да се върне отново на сцената. Тя ни обеща, че няма намерение да пропусне новия театрален сезон”, разкри и Мирослав Пашов, директор на театъра.

Радина Кърджилова се утвърди като талантлива млада актриса. Според нейни колеги залата се пълни, щом на афиша се появи името на красивата брюнетка. Въпреки крехката си възраст, списъка на представленията, в които е участвала е доста внушителен.

Тя е играла в знакови постановки, като „В полите на Витоша”, „Йерма”, „Ромео и Жулиета”. Същите ще бъдат на афиш и през новия театрален сезон и зрителите са изключително доволни, че ще видят отново своята любимка.

Определено и двамата родители са работохолици. Кърджилова се връща на сцената, но и младия баща също посрещна раждането на втория си син на сцената. В мига, когато сина му Христо проплака в „Майчин дом” той имаше премиера като режисьор.

Деян Донков представи постановката „В търсене на Годо” от Самюел Бекет, в театър Азарян”. На нея той покани доста свои приятели, както и майката на първото си дете Анастасия Ингилизова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар