Силвия Кацарова с разтърсващ разказ за лекарската грешка, преобърнала живота й

Силвия Кацарова с разтърсващ разказ за лекарската грешка, преобърнала живота й
5 (100%) 2 votes

Певицата е преминала през деветте кръга на ада

Певицата Силвия Кацарова разкри разтърсващата истина за лекарската грешка, която преобърна живота й с главата надолу.

Силвия Кацарова споделя, че през последните шест години е живяла в истински кошмар и направо е преминала през деветте кръга на Ада.
Именно заради тази лекарска грешка се наложи певицата да се подложи на доста сложна операция, която според думите й е продължила цели четири часа.

Оказва се, че Силвия Кацарова се е подложила на операция за смяна на тазобедрената става, след неуспешна интервенция преди това.
Преди шест години тя се подложила на същата интервенция, но за съжаление се оказала неуспешна.

Силвия Кацарова

Певицата е преминала през деветте кръга на ада

Пред „LOVE style“ Силвия Кацарова разкрива, че мъките, през които е преминала са в резултат на лекарска грешка и уточнява, че при предишната интервенция, са й сложили тазобедрена става, която била с четири сантиметра по-дълга.
Заради това се стигнало до изкривяване на гръбначния стълб и получила две дискови хернии.
Погрешната тазобедрена става съсипала и здравият й крак и сега и той сякаш върви към същата диагноза, споделя Силвия Кацарова.

За времето от 2010 до преди няколко дни певицата преживяла истински кошмар, а заради силната болка се налагало постоянно да взима обезболяващи.
За да уравновеси стойката си, Силвия Кацарова давала обувките си на обущар, за да й скъсява едното токче с три сантиметра.

Тя признава, че ако някой се вгледа по-внимателно в концертите й от този период, няма начин да не забележи, че куца.
Имало моменти, в които й било трудно да направи дори една стъпка, тъй като имала чувството, че и двата й крака, са отрязани.
Заради целия този ад била на прага от депресия.

Певицата не крие дълбокото си разочарование от специалиста, извършил първата й операция през 2010 г. Най-обидното обаче било, че след интервенцията се покрил. Въпреки преживения ад, Силвия Кацарова отказва да каже името му, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар