Радина Кърджилова съсипа Деян Донков с това решение

Актрисата изгони сина на Деян Донков от дома им
0

Актрисата изгони сина на Деян Донков от дома им

Радина Кърджилова успя много бързо да помрачи радостта на Деян Донков от раждането на сина им.

Тя взе скандално решение, което се забило като нож в гърба на актьора.
Наследникът на Деян Донков и Анастасия Ингилизова (бившата му съпруга) очаквал с нетърпение появата на братчето си. Той дори обещал на баща си, че ще помага във всичко при отглеждането му.

Радина Кърджилова обаче взела категорично решение, което направо съсипало Деян Донков. Тя успяла да изпъне нервите му до краен предел с множеството си претенции, но една от тях преляла чашата на търпението му и за пореден път доказала, че всъщност Радина Кърджилова е абсолютно безсърдечна.

Радина Кърджилова
Актрисата изгони сина на Деян Донков от дома им

Актрисата, която тези дни бе изписана от родилното след като на бял свят се появи сина им Христо, е забранила категорично в дома им да стъпва малкият Деян – синът на Деян Донков от първата му жена.
Радина Кърджилова така и не успяла да даде смислен аргумент на решението си, но била категорична и непреклонна.

Близки до актрисата разкриват, че около раждането нервите й са били опънати, а малчуганът на Деян Донков бил доста палав и поради тази причина Радина Кърджилова изтъкнала, че няма да е спокойна, ако е наблизо около току-що родения Христо.

Синът на Радина Кърджилова и Деян Донков носи името на дядо си по майчина линия – художника Христо Кърджилов.
Той се появи на бял свят с тежина близо четири килограма. Припомняме, че малкият Христо изплака миналата сряда в 12.30 ч.

Само няколко часа по-късно Деян Донков обезумял от щастие. Въпреки огромната си радост, той не пренебрегна служебните си задължения и отиде на репетиции в театър „Азарян”, където подготвят предпремиерата на пиесата „В очакване на Годо“ от Самюел Бекет.
След всичко това актьорът призна, че не е имал по-тежък и изтощителен ден от този в живота си, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.