Вижте баровския палат на Иван Христов и Ирина (СНИМКИ)

Вижте баровския палат на Иван Христов и Ирина (СНИМКИ)
3.33 (66.67%) 3 votes

Семейството живее в триетажна хасиенда в баровски столичен квартал

Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева живеят в баровски палат в столичния квартал „Драгалевци”.

Запознати издават, че двойката е посрещнала новия си наследник, който се появи на бял свят в края на месец март, миналата година в този палат.
Те живеят като истинско семейство с малкия Самуил и двете деца на Ирина от първия й брак, а Иван Христов се грижи за тях като истински баща.

Двойката обитава триетажна хасиенда в най-баровската част на столичния квартал „Драгалевци”.
Техни съседи са все известни личности, а с бившия премиер Иван Костов делят една улица.

Иван Христов

Семейството живее в триетажна хасиенда в баровски столичен квартал

Колеги на Иван Христов разкриват, че баровското им жилище е взето под наем. При все, че продуцентът отдавна вече е милионер покрай стабилните си печалби от телевизионни проекти, предпочита да не влага спечелените средства в имоти, а да реинвестира в работата си.
Така продуцентът си направил сметката, че ще му бъде много по-изгодно да наеме добро и обзаведено жилище, отколкото да се занимава със строителни дейности, които ще му отнемат много време и нерви.

Хора от фирмата „Междинна станция”, в която е съдружник с дългогодишния си приятел Андрей Арнаудов издават, че за предишното си жилище Иван Христов е плащал наем по четири хиляди лева на месец.
Предполага се, че тази къща, макар и в баровски столичен квартал не му струва толкова скъпо като се има предвид, че вече няма толкова голямо търсене на скъпи къщи под наем предвид кризата.

Иван Христов все още няма собствено жилище и не крои планове да се сдобие с такова. За момента смята за много по-изгодно да наема луксозни квартири под наем.
Напук на слуховете, че фирмата им с Андрей е пред фалит, се оказва, че нямат никакви финансови затруднения.
Двамата съдружници отдавна са успели да си бетонират мястото на топ продуценти и към момента имат завидни, но съвсем заслужени колосални печалби, пише zajenata.bg.

ivan-hristov3 ivan-hristov1 ivan-hristov2

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар