Люси Иларионов взе важно решение за живота си

Люси Иларионов взе важно решение за живота си
5 (100%) 1 vote

Режисьорът и Ани Хоанг вдигат тежка сватба

Режисьорът Люси Иларионов взе важно решение, което касае живота му.

Двамата с половинката му Ани Хоанг, с която се сгодиха в края на миналата година, най-накрая са се решили да си кажат заветното „Да”.
След като неотдавна Люси Иларионов се подложи на операция на стомаха, резултатите от интервенцията вече са налице.

Той е отслабнал драстично. Ани Хоанг издава, че Люси е успял да се избави от 40 килограма о наднорменото си тегло и се очаква да успее да смъкне още 10-15 килограма.

Люси Иларионов

Режисьорът и Ани Хоанг вдигат тежка сватба

След тази сериозна крачка към по-добро здраве, Люси Иларионов е готов да направи и другата много важна крачка в живота си – да мине под венчило.

Очаква се двамата с Ани Хоанг да се врекат във вечна вярност след няколко месеца. По всяка вероятност сватбата ще бъде насрочена за есента. До неотдавна Ани се притесняваше, че е твърде малка за подобна стъпка, а Люси имаше притеснения свързани с килограмите си. Изглежда и двамата вече са успели да преодолеят притесненията си и да предприемат тази сериозна крачка.

И двамата са категорични, че драстичното отслабване на Люси им е дало много нови надежди и е увеличило любовта им многократно. Към днешна дата са категорични, че тя трябва да бъде узаконена.
Благодарение на подкрепата на Ани Хоанг, Люси Иларионов се реши на нелеката крачка да се подложи на операция.

От обкръжението на двойката издават, че с тази операция режисьорът е решил голяма част от здравословните си проблеми.
Припомняме, че до тази операция се стигна, след като медиците разкриха, че ако Люси не отслабне съществува огромен риск не само за здравето, а и за живота му.

В този труден момент негова най-голяма опора бе Ани и той не намира думи, с които да й изкаже благодарността си.
Тя за пореден път доказа, че го обича безумно и за разлика от мнозина, които биха си тръгнали в такъв тежък момент, остана с него до края, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар