Елена Йончева отлетя за Италия с наследника си

Елена Йончева отлетя за Италия с наследника си
5 (100%) 1 vote

По всяка вероятност семейството ще обиколи Италия предвид, че бе подсигурило наследника си с личното му превозно средство

Тв журналистката, която винаги е била в центъра на горещите точки по света – Елена Йончева, отлетя за Италия заедно с наследника си.

Едва преди няколко дни синът на Елена Йончева и архитекта Пламен Тодоров навърши три месеца. Въпреки невръстната му възраст двамата поведоха наследника си на пътешествие заедно с тях.

И двамата родители били на мнение, че детето е достатъчно голямо, за да издържи близо двучасовия полет от София до Италия.
Семейството бе уловено на столичното летище минути преди да се чекира и да излетят със самолета за Ботуша.

Елена Йончева

По всяка вероятност семейството ще обиколи Италия предвид, че бе подсигурило наследника си с личното му превозно средство

Всъщност Елена Йончева и двамата мъже в живота й не заминават за Италия за постоянно, а само за лятната си почивка.
Колежки от близкото обкръжение на журналистката доверяват, че почивката на семейството ще трае приблизително около десетина дни.

По всяка вероятност семейството ще обиколи Италия предвид, че бе подсигурило наследника си с личното му превозно средство – сгъваема маркова количка, която също отлетя заедно с тях.
Елена Йончева като една грижовна майка бе съобразила високите температури и бе облякла малкия Тео с леки дрешки.

Прави впечатление, че малчуганът отлетя за Италия без обувчици, но това едва ли е проблем като се има предвид, че все още не може да ходи и не слиза от ръцете на баща си или пък от количката.

Очевидно и мъникът ще бъде като майка си и ще обикаля по целия свят, след като още от малък привиква към толкова дълги преходи.
Запознати разкриват, че бебето е изключително спокойно и поради тази причина тв журналистката се е наела да заминат заедно с него за Ботуша.

Примерната майка успя да възвърне изключително бързо формата си от преди раждането. Тя дори не скри как го е направила за разлика от голяма част от колежките си, които се правят на ощипани моми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар