Лекарите издадоха гореща информация за Митьо Очите

Лекарите издадоха гореща информация за Митьо Очите
5 (100%) 1 vote

Пред болницата вече не гъмжи от яки мъжаги

Както вече стана ясно несебърския наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите бе транспортиран в столичната специализирана клиника по онкология, откъдето по-късно бе преместен в Софиямед.

Според официалната информация причината за това е, че лечебното заведение разполага със специална апаратура, от която се нуждае Митьо Очите в момента.
Припомняме, че той бе преместен с реанимобил от бургаската болница, а преместването бе извършено в нощта срещу вторник.

Митьо Очите е бил придружен от охраната си, които не са позволили на журналистите да го снимат. Твърди се, че несебърският Ал Капоне страда от тежък урологичен проблем, дори се понесе мълвата, че може да става въпрос за рак на простатата.

Веднага след преместването на Митьо Очите в Онкологията, пред болницата и по коридорите почерняло от яки мъжаги.
От МВР обаче са успели да разкарат огромните гавази и охраната на несебърския наркобос доста оредяла.
Малко след това изчезнали и лъскавите джипове и лимузини, паркирани пред лечебното заведение.

Очевидци издават, че хората, които били натоварени с отговорността да охраняват Димитър Желязков били завардили и двата входа на лечебното заведение.
От МВР посочват, че мутрите на Митьо Очите са били разкарани, за да не стряскат пациентите в специализираната болница, които и без това са достатъчно измъчени от редица тежки заболявания.

Екипът на болницата изпада в паника, щом някой попита за състоянието на Митьо Очите. На въпрос дали несебърският мафиот е бил настанен при тях служителката отсреща изпаднала в паника и повикала старшата сестра. Тя пък била категорична, че не могат да дадат подобна информация.
Що се отнася до състоянието на

Митьо Очите

Пред болницата вече не гъмжи от яки мъжаги

и това дали случайно не му е бил открит тумор, че да бъде приет в Онкологията, тя заявява, че още е твърде рано да се постави каквато и да било диагноза.

В крайна сметка така и не става ясна причината, поради която Димитър Желязков бе транспортиран в малките часове на нощта срещу вторник в столичната специализирана болница, а още по-малко защо бе преместен в частната болница Софиямед, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар