Цветин в ступор: Виж кого забърса неговата Камелия!

Цветин в ступор: Виж кого забърса неговата Камелия!
5 (100%) 1 vote

Камелия успя да забърше самата световна звезда, Цветин не може да повярва!

Никос Вертис се отдаде изцяло на поп фолк дивата Камелия. Гръцката звезда имаше концерт у нас на 16-ти юни. Но мега звездата покани на частното си парти само и единствено бившата пайнерка.

След като концерта свърши, популярният изпълнител се оттегли в кръчмата на братя Арабаджиеви и Батков, за да продължи с купона. Но по стечение на обстоятелствата същата вечер там имаше участие и певицата Камелия.

Камелия

Камелия успя да впечатли самия Никос Вертис

Изпълнителката на „Манастир” има особена слабост към гръцкия си колега и каква била огромната й изненада, че той ще продължи с партито в същото заведение, където певицата имала изпълнение същата вечер.

Камелия била не само адски изненадана, но и очарована. Тя дори накарала любимия си певец да играе ориенталски ритми под акомпанимента на нейния оркестър в култовата кръчма. Нашенката била на седмото небе от щастие, че една от голямата й мечта е изпълнени и Никос Вертис е сред публиката на заведението.

После цяла вечер не се отделила от масата на своя идол и двамата не спрели да си приказват. Много поп фолк величия се изсипаха на концерта на Никос, но той единствено удостои с внимание само Ками. Заради което певицата събра куп завист, заради тази огромна привилегия.

Никос Вертис заявил пред българските организатори на концерта му в България, че е привлечен чисто визуално от певицата. Гръцкият певец бил чувал само за родните ни звезди като Преслава и Галена. Иначе Десислава, Кали и Галена са само част от феновете, които боготворят гръцкия си идол.

Колежките си от сърце и душа завиждат и въздишат, че единствено Камелия е успяла да се докосне до певеца от южната ни съседка и дори той е пял и играл на нейните песни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар