Изписват Цвети Стоянова след месец

Изписват Цвети Стоянова след месец
4 (80%) 3 votes
Нямам търпение да си я прибера вкъщи – споделя пред „България днес“ бащата на Цвети Стоянова – Йордан Стоянов

Още около месец ще прекара на легло в „Пирогов“ гимнастичката Цвети Стоянова, след което ще бъде изписана за домашно лечение вкъщи. Това споделя пред изданието таткото на пострадалата спортистка – треньорът по бокс Йордан Стоянов-Старото.

Родителят на момичето сподели пред вестника, че дъщеря му се подобрява с всеки изминал ден, а прогнозите тя да бъде отново пълноценен човек са все по-големи.
„Тъкмо излизам от болницата, досега бях при нея. За жалост не можахме този път много да си поговорим, защото спеше. Лекарите й дават доста лекарства, за да не изпитва болка, в повечето часове е упоена. Когато е будна, говори и е контактна“ – пояснява бащата Йордан.

По думите му неотлъчно до красивата гимнастичка са бабата Цеца, брат й Найден и приятелят й Александър. Съотборничките на Цвети Стоянова в момента са на лагер извън София и това е причината да не я посещават през изминалите дни. Лекарите не си позволяват да разпитват момичето и все още не повдигат въпроса каква е причината за страховития полет от 6-ия етаж на блока. Нещо повече, докторите нямали никакво намерение да я връщат в емоциите от онзи фатален 14 юни, когато момичето скочи или падна от терасата на апартамента.

Приятелят на Цвети Стоянова призова хората за духовна подкрепа

Приятелят на Цвети Стоянова призова хората за духовна подкрепа

Междувременно приятелят на Цвети Стоянова – футболистът Александър Любенов, за първи път след зловещата случка на 14 юни си позволи да коментира публично случая.
„Ще ви кажа коя е Цветелина. Тя е най-доброто, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това тя и този път ще се пребори и няма да се предаде. Тази борба е не само лична, тази борба е национална. Стискайте палци и се молете!“ – написа още Сашо Любенов в личния си Фейсбук профил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар