Анастасия Ингилизова би шута на Христо Петков (Кърджилова и Донков без кумове)

Гласувайте за статията

Анастасия Ингилизова изгони половинката си, актьорът й изневерил с друга

Анастасия Ингилизова и половинката й Христо Петков щяха да са кумове на Кърджилова и Донков. Само, че двойката се е разделила преди дни. Ингилизова спипала бащата на сина си с друга.

Истината лъснала точно по времето когато Радина роди сина си. В прословутия четвъртък когато бебето се появи Деян Донков имаше дебют като режисьор и бе поканил най-близките си приятели да гледат постановката „В очакване на Годо“.

Христо с новата

Христо с новата

Както е известно Анастасия е бивша на Донков от когото има син на 11 години. А след края на връзката им се залюби с актьора изиграл психопата в кримката „ Под прикритие“. От него има още един син. Който е на две годинки.

Анастасия Ингилизова и Христо

Анастасия Ингилизова и Христо

За да тръгнат слухове, че Радина и Деян ще си търсят нови кумове стана факта, че Анастасия и Христо се появиха на спектакъла на Донков. Но демонстрираха, че вече не са заедно, пише vsekiden.com.

Христо Петков стоеше на най-последния ред. А бившата на Донков и сегашна на Петков бе в компанията на бащата на Радина. Заели най-централното място.

Дори по време на антракта двамата скарани актьори не се събраха. Дори не си размениха дума.

Христо напусна залата за малко със знойна блондинка. Докато Инглизова остана в театъра да дочака началото.

След като свърши спектакъла Петков се опита да влезе в контакт с Анастасия. Но тя не му обърна никакво внимание. Нещо му рече и продължи да разговаря с дружките си. Ядосан Христо почака малко. След което напусна сам.

Няколко дни по късно бе спипан да се целува в центъра на столицата със същата руса мадама. Която бе с него в театъра.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар