Лъсна истината за богатството на любимия на Мика Стоичкова

Лъсна истината за богатството на любимия на Мика Стоичкова
5 (100%) 1 vote

Истината за богатството на бъдещия съпруг на Мика Стоичкова излезе наяве

Истината за богатството на Айкут Рамадан, който скоро ще се венчае за Мика Стоичкова, излезе наяве. Както вече стана ясно, бъдещият съпруг на футболната щерка върти бизнес за милиони в Маями. Роденият в Шумен Айкут се занимава с отдаване под наем на луксозни лимузини. Компанията му „Лукс Айки Лимо“ функционира от няколко месеца. В автопарка й присъстват единствено висок клас возила от рода на „Кадилак“,  свръхлуксозни лимузини на „Ауди“, „Ролс Ройс“ и Ламборгини. Той е собственик на най-малко 20 такива автомобила. Цените на подобен клас автомобили започват от 200 000 евро нагоре, коментират запознати.

Мика Айкут

Бащата на Мика Стоичкова финансирал бизнеса на Айкут

В автопарка на Айкут не присъстват автомобили среден клас. Бизнесът му реализира стабилни приходи, въпреки че е стартирал едва преди няколко месеца. Предприемчивият зет на Христо Стоичков предлага и актуалната услуга дринк енд драйф. Случаите, в които може да бъде наета лимузина от каталога му, са описани подробно на сайта на фирмата. Сред тях са фирмени и корпоративни партита, ергенски и момински вечери, сватби и др, пише „Всеки ден“.

Но най-интересно в случая е откъде са парите на любимия на Мика Стоичкова. Нашенци, живеещи в Маями, коментират че лично Камата е финансирал бизнеса на бъдещия си зет. Според мълвата футболистът е налял няколко милиона долара в начинанието, което се развива повече от успешно. Благодарение на този бизнес Айкут ще успее да осигури на бъдещата си съпруга лукса, в който тя е свикнала да живее.

След броени седмици щерката на Камата ще свърже живота си с този на Айки. Двамата ще се врекат във венча вярност един на друг в луксозния хотелски комплекс край Правец, който вече е резервирал за щастливото събитие. Двойката ще вдигне и още две сватби – една в Маями и една в Турция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар