Митьо Очите започна да мята команди

Митьо Очите започна да мята команди
3.67 (73.33%) 3 votes

Несебърският Ал Капоне вече има претенции към хората с бели престилки

Несебърският наркобос Митьо Очите се съвзе и вече започна да хвърля команди наляво и надясно.

Носи се мълвата, че несебърският Ал Капоне е бил преместен в столично лечебно заведение заради урологични проблеми, но все още не е потвърдена официално.

През последните няколко дни около бургаската болница, където бе настанен Митьо Очите гъмжало от съмнителни типове, които се представяли за негови близки. Всички те като по команда се интересували от състоянието му.
Очевидци разкриват, че в неделната вечер в болницата се изсипали трима здрави мъжаги с „Ауди”, които разпитвали подробно за Митьо Очите.

Митьо Очите

Несебърският Ал Капоне вече има претенции към хората с бели престилки

В момента, в който дошли негови близки обаче същите тези мъже си били шута и изчезнали от болницата.
След като стана ясно, че има големи шансове несебърският Ал Капоне да се възстанови, ситуацията е станала доста опасна. Онези, които са стреляли по него са наясно, че той няма да им прости и са в паника от предстоящата кървава вендета, която ще бъде осъществена още преди здравенякът да влезе във форма.

Вътрешни хора издават, че заради нарасналото напрежение напоследък, охраната до стаята на Митьо Очите е била засилена неколкократно.
В един момент медиците съвсем целенасочено спрели да дават информация за състоянието му. Пред стаята му денонощно дежурят освен полицейски служители и двама здрави мъжаги от неговата лична охрана.

Запознати издават, че състоянието на несебърския Ал Капоне се подобрява със завидни темпове и дори през последните няколко дни започнал да проявява претенции към хората в бели престилки.
Откакто се е посъвзел Митьо Очите вече на няколко пъти привиквал охранителите си в стаята и ги засипвал с команди.

Хората от ъндърграунда са категорични, че в съвсем скоро време несебърският наркобос ще успее да си върне контрола по морето.
От обкръжението му дори издават, че се заканвал, че ще избие до крак онези, които са му причинили това, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар