Куриоз! Котка държи стопани за заложници

Гласувайте за статията

Куриоз! Семейство вика полиция, котката им ги държала за заложници

Невероятен куриоз. Недоволна котка взе за заложници стопаните си и ги държа цели часове в плен, преди да успеят да се обадят на полицията. Домашният любимец направо побеснял и хвърлил в ужас семейството, което го гледа.

Полицията в американския щат Уисконсин била направо шокирана, когато получили обаждане от семейна двойка, която поискала полицейска намеса, тъй като тяхната котка ги „държи като заложници“, цитират от агенция „Анадола“ (АА).

На аудиозаписа, който е публикуван и в интернет може да се чуе паническият глас на жената, след като се обадила на 911.

„Знам, че може да звучи странно, но ние в момента сме заложници на котката в нашата къща. Котката изведнъж започна да съска и нападна мъжа ми, направо е полудяла. Не знаем какво да направим, как да се измъкнем от котката?, попитала жената, чиято самоличност не е оповестена публично.

Дежурният полицейски диспечер доста се шашнал от съобщението, а накрая попитал, дали става дума за котка, която е техен домашен любимец или дива котка. Жената обяснила, че се касае за домашния им котарак, който се държал повече от странно.

Полицаите веднага пристигнали в къщата на въпросната брачна двойка, където „успокоили и отстранили“ двегодишната котка, а за щастие мъжът и жената не са получили никакви наранявания.

„И по-рано е имало странни обаждания, но това е едно от най-странните. Никога не сме имали оплаквания от животни, които са домашни любимци“, посочват от полицията. При все това, паниката на семейството е била толкова голяма, че те се принудили да отстранят котарака.

Куриоз! Вбесена котка взе стопаните си за заложници

Вбесена котка взе стопаните си за заложници

Според американското сдружение „Pethelpful“, котката е твърде малка, за да нанесе фатални наранявания или да убие възрастен. Котката, твърдят още от асоциацията, е способна единствено да навреди на новородено, макар че такива случаи със смъртен изход няма в съвременната история на САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар