Люси Иларионов взе важно решение

Люси Иларионов взе важно решение
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов е готов да направи важната крачка

Люси Иларионов взе решение, което отлагаше отдавна. Режисьорът най-после се реши на важната крачка да мине втори път под венчилото. След неуспешния брак с моделката Преслава, той отново ще се врече във вечна вярност. Сватбата на Люси и Ани Хоанг ще бъде в началото на есента.

Изпълнителят вече е предложил официално на бъдещата си съпруга. Двамата са сгодени от миналата година, а имат връзка от няколко години. Въпреки неуспешния си брак, той беше готов много отдавна да заведе изпълнителката до олтара. Но тя категорично отказваше под предлог, че все още не се чувства достатъчно зряла за тази стъпка. Сега и тя е склонила да се венчаят.

Люси Иларионов

Люси Иларионов минава под венчило

След успешната операция на Люси Иларионов в Истанбул, той вече е готов да облече сватбения костюм. Изпълнителят се подложи на интервенция за премахване на излишните мазнини в коремната област. Той се възстанови изключително бързо след манипулацията. В момента той тежи с цели 40 килограма по-малко. Според лекарите ще смъкне поне още 15 килограма.

Покрай операцията връзката на Люси Иларионов с неговата половинка се е задълбочила още повече. Ани Хоанг беше неотлъчно до него и от самото начало му вдъхваше кураж да се подложи на манипулацията. Изпълнителката настояваше любимият й да свали излишните килограми преди теглото да се окаже заплаха за здравето му. Люси Иларионов няколко пъти се опита да смъкне излишните килограми с диети, но за съжаление не успя да постигне траен резултат.

Досега той успяваше чрез диета да смъкне няколко килограма, но след прекъсването й теглото му бързо се възстановяваше. Люси Илиарионов се реши на операцията не по настояване на половинката си, а по препоръка на лекарите. Специалистите го предупредиха, че наднорменото тегло застрашава здравето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар