Близка на Цвети Стоянова с нови разкрития за трагедията

Близка на Цвети Стоянова с нови разкрития за трагедията
5 (100%) 1 vote

Бабата на Цвети Стоянова направи нови разкрития за случилото се във фаталния вторник

От две седмици Цвети Стоянова се бори за живота си. Състоянието на златното ни момиче все още остава тежко. Бабата на гимнастичката – Цветанка проговори за случилото се. Пред Нова тв тя  заяви, че е последният човек, разговарял с Цвети.

Възрастната жена опроверга твърденията, че е била изпратена от внучка си за ягоди. Тя поясни, че това са спекулации. Малко преди трагедията, Цветанка отишла на пазар. Преди да се прибере се чула с Цвети по телефона. Гимнастичката попитала баба си дали й е купила ягоди. Възрастната жена обещала, че ще й купи ягоди от магазинчето пред блока.

Когато се прибрала Цветанка инстинктивно излязла на терасата. Тя погледнала на долу и видяла дрехата на Цвети Стоянова. Бабата на гимнастичката си помислила, че блузата на внучка й е изхвърчала от простора и слязла долу да я вземе. В първия момент възрастната жена не повярвала на това, което вижда с очите си.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова казала на баба си, че е паднала от терасата

Внучка й била в съзнание и дори разговаряла с нея. Тя споделила с баба си, че е паднала от терасата. Златното момиче дори помолило баба си да му обуе маратонката, която изхвърчала при скока. В момента, в който Цветанка се опитала да сложи маратонката на Цвети, гимнастичката я помолила да не го прави, защото изпитва страшна болка в крака. След казаното спортистката изгубила напълно съзнание.

Баба й заяви за пореден път, че не вини ансамбъла, тъй като нейната внучка сама е взела решението да не пътува за Израел. След състезанието в Испания, Цвети Стоянова започнала да изпитва необясним страх. Притесненията й били свързани с това, че може да се провали и нейният провал да се отрази на представянето на целия ансамбъл, пише ПИК.

Цветанка допълни, че Цветелина е много притеснителна и това е основният й проблем.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар