Разкритие за принцеса Даяна разтърси Великобритания из основи

Разкритие за принцеса Даяна разтърси Великобритания из основи
5 (100%) 1 vote

Хюит се заканил, че съвсем скоро целият свят ще узнае истината

Ново разкритие за принцеса Даяна разтърси из основи Бъкингамския дворец и едва не коства живота на кралица Елизабет Втора.

Всички медии в страната, а и извън нея гръмнаха с новината, че второто дете на принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари всъщност е от друг мъж.
Новината предизвика сериозен смут в Бъкингамския дворец.
От кралския двор издават, че кралица Елизабет втора едва не получила удар, а принц Чарлз се е покрил и нито желае да чува за това, нито пък да коментира.

принцеса Даяна

Хюит се заканил, че съвсем скоро целият свят ще узнае истината

Оказва се, че принцеса Даяна дълго време е крила истината, че принц Хари не е дете на съпруга й Чарлз.
Припомняме, че Джон Конуей бе човекът, който разпространи вестта, че принц Хари не е син на принц Чарлз, а е плод на извънбрачната връзка на принцеса Даяна с учителя й по конна езда – Джеймс Хюит.

Известният театрал дори съзря добра възможност за печалба от тази вест и създаде постановка с наименованието „Истини, лъжи, Даяна”.
В постановката Джон Конуей разказва подробно за връзката на принцеса Даяна с учителя й по конна езда. Става ясно, че принц Хари се появява на бял свят едва 18 месеца, след като е започнал флиртът помежду им.

Най-скандалното в тази позорна за Бъкингамския дворец ситуация е, че Джеймс Хюит не отрича любовната си афера с Даяна. Хюит самият посочва, че принц Чарлз не е баща на второто им дете, а негов родител е именно той.
Той твърди, че е научил истината от принцеса Даяна, която счела за необходимо да го уведоми, че е станал баща.

Новината предизвика сериозен смут в Англия, а пиесата на Джон Конуей жъне невиждани успехи в Щатите.
Конуей не пропусна възможността да яхне вълната и допълни, че знае много по-пикантни тайни за отношенията на покойната принцеса с бащата на принц Хари.
Хюит се заканил, че съвсем скоро време целият свят ще узнае истината, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар