Ива Екимова разплака България с посланието си

Ива Екимова разплака България с посланието си
4.67 (93.33%) 3 votes

Думите към дъщеричката й докоснаха сърцата на хиляди

Пиарката Ива Екимова трогна до сълзи цяла България с посланието си.

Блондинката успя да умили своите последователи в социалната мрежа и да предизвика сълзи в очите им с пожеланията си за рождения ден на дъщеря й.
Ива Екимова написа прочувствен пост на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.
Ето какво сподели пиарката за момичето си и мъртвия й баща.

Ива Екимова се обърна към порасналата си вече дъщеря с думите „Скъпо мое, дъщериче” и продължава с мисълта, че все още помни деня, в който се е родила на бял свят. Появата на наследницата на Ива Екимова и Дими била белязана от унищожителна градушка.

Ива Екимова

Думите към дъщеричката й докоснаха сърцата на хиляди

Ива Екимова продължава написаното с изключително прочувствени думи, подчертавайки, че сякаш и до ден днешен ледените парчета продължават да чертаят пътя на израстването й.
Пиарката обаче припомня на дъщеричката си, че на 14 години има нея, а тя пък има невероятно дете.

Думите, които докоснаха сърцата на хиляди бяха, че е наясно, че повече от всичко би искала да чуе думите „Честит рожден ден, момичето ми” от баща си. Ива Екимова обаче е убедена, че където и да се намира Дими, той също празнува раждането на дъщеричката си, на което самият той е присъствал и се е представил като брилянтен лекар.

Пиарката не пропуска да спомене, че много се гордее с това, в което се е превърнало малкото й момиченце – свръх талантлива, много ерудирана, умна и изящна личност. Тя допълва, че много би искала да е била като дъщеря си на нейната възраст.

Тя обещава на дъщеря си, че най-доброто тепърва предстои, тъй като ще се превърне в забележителна личност, на която мнозина ще искат да са в обкръжението й.
В заключение я съветва винаги да слуша сърцето си и да иска силно, тъй като това, което си пожелае човек, вече се е случило, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ива Екимова разплака България с посланието си”

  1. Елена

    юни 28. 2016

    Тази се зачуди как да се прави на интересна и да привлича внимание. Не може да парадираш с толкова лични и интимни неща, само и само да ти обръщат внимание. Като искаш да кажеш нещо на дъщеря си, защо трябва да занимаваш и другите. Защо си мислиш, че някой иска да слуша глупостите ти

Добавете коментар