Мария Силвестър на седмото небе: Не може да повярва на това, което й се случи!

Мария Силвестър на седмото небе: Не може да повярва на това, което й се случи!
5 (100%) 2 votes

Мария Силвестър не спира да разказва за голямата си радост!

Водещата Мария Силвестър втрещи близките си с новината, че ще вдига сватба. Разбира се, това е само в кръга на шегата, защото се отнася за 8-годишния й син Давид, който за първи път се влюбил в момиченце.

Чаровната Мария Силвестър станала свидетел на първите любовни трепети на сина си, който се загледал по малка и красива госпожица в рокличка на шаферка. Това се случило преди дни, докато майката и синът били гости на сватбата на свои приятели.

Мария Силвестър

Мария Силвестър щастлива, че се сдоби с евентуалната си „снаха“

„Давид седеше до мен и скучаеше, когато видя „девойката“. Минути след това нямаше сила, която да го отлепи от нея и да го разсее. Където отидеше тя, Давид беше до нея. Ей това е то – да се запознаеш със снахата“, шегува се водещата пред свои приятели.

А те пък на свой ред не пропускат да я изгъбаркат, че явно радостта й е породена от факта, че за първи път разбира към кой пол има влечение детето и е спокойна и щастлива, че очевидно няма да се заглежда по момченца като порасне.

Мария Силвестър обаче трябва да помисли и за себе си, за да не стане така, че наистина малкият Давид да си намери истинско гадже преди нея, коментират близки до обкръжението й източници.

След развода си с бившия мъж Силвестър Силвестров, Мария беше спрягана за любовница на кого ли не, в това число и актьорът Асен Блатечки. Впоследствие обаче се оказа, че в тези слухове няма нищо вярно, а водещата продължава да е сингъл.

„Пожелаваме й мъж, който да я направи истински щастлива. Защото ако има жена, която да заслужава подобен късмет, то това определено е Мария. Благословен ще е този, в когото се влюби“, убедени са нейни близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар