Скандал: Новият мъж на Диляна Попова скочи срещу Асен Блатечки! (истината ще ви шокира)

Скандал: Новият мъж на Диляна Попова скочи срещу Асен Блатечки! (истината ще ви шокира)
3 (60%) 2 votes

Асен Блатечки си позволи твърде много, Диляна Попова не може да повярва!

След като разби живота й и я остави сама с дете на ръце, Асен Блатечки продължава да вгорчава дните на бившата си любовница Диляна Попова. Последната най-после успя да се отърве от мъката по него и да срещне нова любов, но явно чаровникът на родното кино не смята така.

Оказа се, че Асен Блатечки на няколко пъти си позволил да ходи в дома на манекенката и да й говори глупости за новия приятел. Който го дразнел още повече с факта, че е доста заможен и дори отваря хотел в Доминикана, заедно с певицата Теди Кацарова.

Диляна Попова

Диляна Попова бясна на Асен Блатечки, че се бърка в живота й

„Асен вбеси жестоко Диляна като й заяви, че тя може да прави, каквото си иска и да се вижда с всекиго, но настоя да не води сина му Борил при въпросните мъже. Той е твърдо против непознат да се грижи и дори да се доближава до детето, което разтърси Диляна“, разкриват близки до обкръжението на моделката източници.

В думите и претенциите на Асен Блатечки, красивата Попова не видяла загриженост за детето и за нея, а просто опит на един ревнив и самозабравил се мачо да диктува правила в живота й. Затова побесняла и разказала всичко на новия си приятел.

„Той така се ядоса, че беше готов още на момента да скочи, да намери Блатечки и да му покаже къде зимуват раците. И донякъде е прав, защото всички знаем, че Асен остави Диляна докато беше още бременна, за да се върне при Катерина Горанова. Какво тогава иска от нея сега – да седи сама вкъщи, да плете шошони и да го чака ли?!“, възмущават се близки до хубавата Диляна.

Тя някак си успяла да възпре гаджето да се среща с актьора и да предизвиква още по-голям скандал. Категорична била обаче, че няма да позволи на Асен Блатечки да я разиграва и да се меси в личния й живот по какъвто и да е повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар