Росен Петров с любопитни разкрития за Слави Трифонов

Росен Петров с любопитни разкрития за Слави Трифонов
4 (80%) 2 votes

Той недоумява каква полза очаква да има шоуменът от политиката

Народният представител от БДЦ Росен Петров направи покъртителни разкрития за политическите мераци на шоумена Слави Трифонов.

Според него силата на Слави е в телевизията, а не в политиката и държавното управление, където процесите, които протичат, са повече от сложни.
Той недоумява какво си мисли Слави Трифонов, че ще му даде политиката и го призова да си остане на мястото, на което е доказал неведнъж, че е силен.

Росен Петров подчерта, че от Слави може да има много по-голяма полза при изпълнението на патриотичните му песни, отколкото в политическия живот на страната.

Росен Петров

Той недоумява каква полза очаква да има шоуменът от политиката

Още повече, че той си позволи да премине тънката граница като позволи един от сценаристите му да скъса снимка на държавния глава Росен Плевнелиев в ефир.

Росен Петров заяви, че познава Филип и недоумява каква е причината, поради която си е позволил подобна крайност.
За голяма част от обществото тази постъпка бе възможно най-просташката изцепка, която всъщност не донесе никаква промяна.
По повод скандалния гаф на екипа на Трифонов, Росен Петров коментира, че макар да е оплюван от мнозина, Росен Плевнелиев е бил избран от народа.

За никого не е тайна, че Росен Петров е бивш юрист и полицейски служител. Повече от две години той наред с още 239 народни представители кове законите на страната като се опитва по този начин да промени обкествените нагласи.
Според него и до днес най-влиятелната трибуна си остава тази на медиите.

Росен Петров е на мнение, че сегашното управление няма алтернатива и е добре, че начело е човек като премиера Бойко Борисов, който е способен да вземе бързи и твърди решения.
Политикът не крие, че има нужда от повече такива хора като премиера, които са по действията, а не по приказките предвид, че всичко наоколо се клати доста сериозно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар