Няколко трагедии белязали фатално живота на Цвети Стоянова Преглеждания: 6874

Според съседи и познати на златното момиче, голяма вина за трагедията има баща й
0
5/5 - (1 vote)

Според съседи и познати на златното момиче, голяма вина за трагедията има баща й

Животът на златното момиче на България – Цвети Стоянова никак не е бил розов.

Оказва се, че той е белязан от три фатални трагедии, които несъмнено са се отразили на Цвети Стоянова.
Роднините й споделиха, че не са вярвали, че може наистина да посегне на живота си. По-скоро си мислели, че се намира във временна криза.

Приятелят на Цвети Стоянова – футболистът Александър Любенов също не подозирал, че й се въртят подобни неща в главата. Причината за фаталния скок на златното момиче на България по всяка вероятност е здравословното й състояние, а не психиката или физиката й.

Цвети Стоянова
Според съседи и познати на златното момиче, голяма вина за трагедията има баща й

Запознати издават, че е страдала от постоянно чувство на тревожност и панически атаки.

Не можела да се избави от мисълта, че лошите неща и злините я преследват, тъй като още от ранна детска възраст е преживяла доста трагедии в личен план.
Именно поради факта, че е преживяла множество драми, вероятно не е имала сили за още такива. Слуховете, че е имала притеснения за приятеля си, се оказаха пълна измислица. Любовта помежду им е изключително силна и нямат никакви проблеми, доверяват близките й.

Имала обаче сериозни притеснения за баба си. Неотдавна издъхнала бабата на една от приятелките на Цвети Стоянова и тя споделила, че ако се случи същото и с нейната баба, няма да го преживее.
Няма как Цвети да остане безразлична към подобни трагедии при положение, че е изгубила майка си, когато е била едва в трети клас. В този ред на мисли баба й се е превърнала в нейна втора майка.

Според съседи и познати на златното момиче, голяма вина за трагедията има баща й Йордан Стоянов-Старото – известен треньор по бокс.
Твърди се, че той обръщал внимание основно на брат й Николай след развода с майка им.
В същото време оставил Цвети като кръгло сираче на грижите на баба си.

Казано с други думи първата трагедия, с която се сблъскало момичето е, че семейството й се е разпаднало, тъй като баща й вероятно е имал любовница. Втората е, че родителят напълно изчезнал от живота й, а третата – че е изгубила майка си в ранна детска възраст. Все неща, които трудно могат да бъдат понесени, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.