Билдербергерите на спешна среща: Да се унищожи Тръмп и да се спре бунтът на масите!

Гласувайте за статията

Билдербергерите си организират спешна среща, заради Тръмп, Brexit и бунтът на масите

Извънредна тайна среща е била организирана преди дни от билдербергерите. Най-голямата общност на политици и бизнесмени в света, е изправена пред небивали предизвикателства. Те са принудени да вземат спешни мерки, за да задържат властта в ръцете си, след като масите се събудиха и казаха „НЕ“ на глобализацията. В същото време обаче пречат и на изграждането на нов световен ред.

Brexit се оказа само един от проблемите, срещу които от организацията не успяха да се изправят. Освен това, те са изправени и пред други предизвикателства, свързани с начина им на живот.

И тазгодишната среща на билдербергската група минала относително спокойно от 9 до 16. юни, но зад строго охраняваните врати на хотела Тахенбергпалас в Дрезден. Но на заседанията на тази група наистина е важно това, което се говори в затворен тесен кръг от избрани лидери, а не официалната информация, която достига до медиите. За какво са говорили 150-те избрани, които Зигмунт Байман, определя като каймакът на трансатлантическия модерен елит не е много ясно, но е факт, че ситуацията изглежда силно обезпокоителна.

Говори се, че на срещата са повдигнати въпроси около потушаването на бунта на масите. Милиони граждани негодуват срещу политическите действия на лидерите, а голяма част от тях подкрепят Доналд Тръмп за президент. Неговото избиране пък заплашва стабилността на корпорациите, които от своя страна се стремят чрез натиск върху собствените си служители да върнат властта в ръцете на Хилъри Клинтън.

Билдербергерите се събраха на спешна среща

Билдербергерите се събраха на спешна среща

Друг сериозен проблем, който е дебатиран по време на срещата е въпросът с излизането на Англия от ЕС. Както се видя, началото на края бе дадено с вота на британците, което сериозно притесни билдербергерите и е била свиквана спешна среща. На нея е взето решение, да се направи всичко необходимо, за да не стигне Доналд Тръмп до Белия дом. Бунтът на масите пък трябва да бъде потушен на всяка цена и с всички възможни средства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Билдербергерите на спешна среща: Да се унищожи Тръмп и да се спре бунтът на масите!”

  1. dian

    юни 25. 2016

    i kvo shte napraviat???? kakvo e edna shepa ,,bogoizbrani,, idioti sreshtu milioni nedovoni hora???

Добавете коментар