Мика Стоичкова показа бременното си коремче (ФОТО)

Мика Стоичкова показа бременното си коремче (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова загърби суеверията

Мика Стоичкова вече не крие бременното си коремче. Докато беше в България щерката на Камата усилено криеше коремчето си. Вероятно заради засиления медиен интерес към нея и най-вече заради множеството зложелатели, които има тук, дъщерята на футболиста предпочете да не афишира с бременността си.

Но откакто е в Маями, бъдещата майка очевидно се чувства по-спокойна, след като вече показа наедрялото си коремче. Тя публикува в мрежата романтична снимка от рождения ден на любимия й. Бъдещата майка подари на половинката си торта с послание от нейно име името на нероденото им дете.

Според запознати Мика Стоичкова е в третия триместър. До този момент тя е качила 12 килограма, което е допустимият максимум за една нормална бременност. Бъдещата майка се похвали, че се чувства като едно малко слонче. Единственото, което Айкут прави в момента, е да й повтаря, че е по-красива отвсякога.

Мика1

Мика Стоичкова показа коремчето си

Според запознати наследникът на влюбената двойка ще се появи на бял свят през месец септември. Както вече стана ясно Мика Стоичкова очаква момиченце. Преди няколко дни тя публикува в мрежата снимки на бебешки дрешки в розово, което означава, че вече е разбрала пола на бебето.

Микаела се надяваше, че ще има момче, което да кръсти на баща си. Тя сподели, че двамата с Айкут не са мислили за име на момиче. Изборът с буквата „Х“ за момиче е по-труден, още повече че сестра й се казва Христина.

Щерката на Камата обмисля варианта да роди детето си у нас. Тя е разочарована от отношението на лекарите в Маями към нея. Там никой не се трогва от звездната й фамилия. Този факт побърква наследницата на Камата, която се надява на по-специално отношение към нея в този съкровен момент. Бъдещата майка е наясно, че подобно внимание би получила единствено тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар