Радина Кърджилова дари Деян Донков с наследник

Радина Кърджилова дари Деян Донков с наследник
5 (100%) 1 vote

Младата актриса Радина Кърджилова даде живот на първородното си дете

Радина Кърджилова на седмото небе от щастие. Младата актриса вече държи в обятията първородното си дете. Днес тя стана майка на малко момченце. Благата вест беше съобщена на фейсбук страницата на театър „Азарян“. Синът на Деян Донков избра да се появи на бял свят в деня, в който е режисьорският дебют на баща му. Днес беше предпремиерата на най-новия проект на актьора, в който той се самопродуцира.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова стана майка

Синът на Радина Кърджилова се появи на бял свят шест дни след рождения й ден. Красавицата е родена на 17 юли. Само преди няколко дни баща й Христо Кърджилов заяви, че се надява внук му да носи неговото име. Още докато младата актриса беше бременна се появиха слухове, че детето й ще носи името на нейния баща. Половинката на Деян Донков е много признателна на родителите си. Още преди да роди тя заяви, че няма да отсъства дълго от сцената.

Актрисата заяви, че след като се възстанови напълно ще се върне на работа. Тя възнамерява да повери грижите за сина изцяло на своите родители. Според мълвата Деян Донков няма нищо против синът му да носи името на дядо си по бащина линия. Въпреки, че скандалният актьор не е в добри отношения с бащата на половинката си, той няма претенции за името на детето. Деян Донков не настоява синът му да носи неговото име, тъй като синът от предишния ми брак носи неговото име.

След поредица от скандали и раздели, актьорът реши да създаде семейство с по-младата от него Радина Кърджилова. По време на цялата бременност на Радина, той бдеше като орлица над нея. Фактът, че тя преживя един спонтанен аборт притесняваше много най-близките й, включително и Деян Донков, който беше виновен за случилото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар