Мария Игнатова постави ултиматум на Димитър Рачков

Мария Игнатова постави ултиматум на Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков се е зарекъл, че ще даде на Мария Игнатова това, за което тя силно копнее

Мария Игнатова постави ултиматум на Димитър Рачков, разкриха приближени до двойката. Блондинката, която от години е обвързана с комика, има една неосъществена мечта. Тя копнее за още едно бебе. Тъй като синът й Виктор вече е голям и има още едно братче от втория брак на баща му Петко Димитров, тв водещата желае и тя да го дари с братче или сестриче.

Пред свои дружки красавицата споделила, че вече е готова да стане родител за втори път. Досега тя все отлагаше майчинството поради служебни ангажименти, но този път е убедена, че това трябва да се случи. Мария Игнатова мечтае да изпита още един път щастието от майчинството. Поради тази причина блондинката е поставила ултиматум на възлюбения си. Тя е готова да приключи връзката си с него, ако той откаже да стана родители.

Пред приятели Мария Игнатова многократно е коментирала, че връзката им с бургазлията ще стане истинска, едва когато създадат семейство.

Приближени до двамата коментират, че комикът е голям нервак. Но този път и той ще даде всичко от себе си, за да осъществи мечтата на половинката си. Димитър Рачков много обича Мария и е готов на всичко, за да не я загуби.

Мария Рачков

Мария Игнатова е готова да стане майка

В разгара на лятото, когато всичките им колеги излизат в отпуск, тв водещият също ще почива. Той е обещал на любимата си романтична почивка в чужбина, далече от любопитните погледи тук. Двамата ще насочат вниманието си единствено върху бъдещия им наследник. Димитър Рачков искрено се надява, че много скоро половинката му ще го изненада с блага вест.

Напук на непрестанните слухове, че двамата са се разделили, Рачков и Мария са по-влюбени отвсякога и са готови на всичко, за да скрепят връзката си, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар