Мария Илиева в лют скандал с Михаела Филева (Илиева плакала заради колежката си)

Мария Илиева в лют скандал с Михаела Филева (Илиева плакала заради колежката си)
1 (20%) 1 vote

Мария Илиева плакала от яд след наградите на БГ радио

Мария Илиева е на нож с младата си колежка

Мария Илиева е в лют скандал с Михаела Филева. От край време се знае, че двете изпълнителки не могат да се понасят като причината за раздора им идва от по-възрастната звезда. Илиева място не можела да си намери от яд заради успехите на Филева.

Мария Илиева на война с Михаела Филева

Мария Илиева на война с Михаела Филева

Която дори й отмъкна под носа приза за изпълнителка на годината на тазгодишните награди на БГ радио.

Всъщност Илиева не успя да спечели нито една статуетка и това съвсем я настроило срещу Михаела. Според запознати Илиева е вдигнала мерника на колежката си и не спира да сипе обиди по неин адрес.

Свидетели докладват, че Мария се разплакала след връчването на наградите и дори се заканила да бойкотира „БГ радио”, защото за пореден път не са оценили таланта й, пише hotarena.net.

За музикалните фенове не е тайна, че двете хубавици са във война, а конфликтът между тях тръгна още от първия сезон на „Х Фактор”, когато Мария бе ментор на Михаела. Още в музикалното шоу, където бе съдия, Илиева усети заплаха и конкуренция в лицето на Филева и я натири бързо- бързо, припомнят паметливи.

Талантът на девойката обаче не остана незабелязан и скоро след това Графа я прибра под крилото си.

Младата амбиция бързо задмина учителката си, а днес е известна дори повече от нея.

Според запознати засега Михаела се опитвала да запази самообладание и да не отвръща на нападките на Мария. Запознати с конфликта между певиците твърдят, че двете се подминавали демонстративно и даже не се поздравявали, когато се засичали на публични места. Графа, който от години е близък с Мария Илиева, се опитал да стопи напрежението помежду им, ала напразно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар