Кали втрещи с брутално разкритие: Ето защо се разделя с Влади!

Кали втрещи с брутално разкритие: Ето защо се разделя с Влади!
5 (100%) 2 votes

Кали не си поплюва и отново разбуни духовете в мрежата!

Певицата от Пайнер – Кали за пореден път втрещи с изказването си. Този път то касае личния й живот и по-специално раздялата й с половинката Влади. Двамата щели да живеят отделно за три месеца, призна изпълнителката.

Тя обаче допълни, че това изобщо не я тревожи и дори се радва, че мъжът й ще е далеч от нея. „Влади и аз не сме се скарали, той просто заминава да работи в Банско. От няколко години всяко лято остава там за около три месеца, а после си идва. Това дори ми харесва, защото имам малко време за себе си и свобода“, изстреля Кали.

Кали

Кали шокира близките и феновете си с тези думи за Влади и хората около нея

Познатите й обаче останаха шашнати от липсата на каквато и да било тъга или носталгия по човека, когото Кали твърди, че обича. Дали той самият се дразни от тази нейна студенина не е ясно, но със следващото си признание, Кали втрещи тотално.

Тя заяви, че най-важен в нейния живот е комфорта. И, че всеки, който се опита да я извади от зоната й на комфорт, ще бъде игнориран и забравен от нея напълно.

„Не ме интересува дали това ще бъде мъжът до мен, майка ми, приятелите ми или музиката ми. Само някой да направи така, че да не се чувствам добре, веднага ще прекъсна контактите си с него. Засега обаче всички продължават да ме държат в тази комфортна зона и ми е ОК“, каза певицата.

Може би и затова тя смени толкова много мъже в живота си – с нейния чепат характер надали има много хора, които биха могли да я изтърпят. Най-голям стоик безспорно се оказа Влади и дано Кали да не направи така, че да го изпусне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар