Бунт срещу наградите на БГ радио: Измамата шокира всички!

Бунт срещу наградите на БГ радио: Измамата шокира всички!
5 (100%) 1 vote

Фенове на БГ радио скочиха разгневени срещу измамата да се пее на плейбек!

Хубавата българска музика вече е погребана. Това констатираха меломани, заради наградите на „БГ радио”. Онлайн потребителите определиха конкурса като смешно и най-вече бледо копие на раздаването на годишните музикални награди на „Планета ТВ”, които са към Пайнер.

Тези, които години наред отричаха чалга музиката, сега станаха още по-зле изглеждащи подражатели на лекия жанр на така оплюваната от тях музика.

БГ радио

Наградите на БГ радио се превърнаха в пълно фиаско, гневят се меломани

Раздаването на годишните музикални награди на „БГ радио” показаха още редица негативни моменти за надпреварата. Там лъсна некадърността на тези, които съчиняват текстовете на песните, както и на музиката.

И напъните на организаторите да изкарат никому неизвестни певци, които да наградят. Те избутаха напред и титулуваха като пробиващи звезди изпълнители, за които се знае малко или изобщо никой не е чувал. Такива са Невена Пейкова, Стивън Ачикор, Искрен Тончев, Ники Бакалов, Виктория Георгиева и други. За голяма част от тези певци аудиторията изобщо не бе и чувала никога преди това.

Доайени на музиката тръбят непрекъснато, че не само този конкурс се срива и се превръща все повече в посмешище, но и нещата са доста скандални около раздаването на музикалните награди.

Участниците в конкурса на „БГ радио” подозират, че се раздават статуетки на килограм, не се следи за това някой наистина да е направил нещо значимо, да е достигнал някакви върхове в музиката. Гледа се по-скоро всеки да получи нещо, независимо от неговите постижения и заслуги, независимо дали е извадил някакво парче на пазара.

Сред това безхаберие единствено наградата на фурията Поли Генова е заслужена, категорични и бесни са днес меломаните. Певицата стана четвърта на конкурса Евровизия 2016 и с право на наградите на българското радио й е връчен и приза „Български посланик на музиката”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар