Николай Бареков изригна срещу Слави Трифонов

Николай Бареков изригна срещу Слави Трифонов
5 (100%) 2 votes

Евродепутатът отговори мощно на Слави

Евродепутатът Николай Бареков изригна срещу шоумена Слави Трифонов.

Той бе категоричен, че някой трябва да спре порочната практика на Слави Трифонов да използва ефира на Би Ти Ви за пошлата си политическа пропаганда.

След като в едно от предаванията си Слави Трифонов се заяде с Николай Бареков, той също не му остана длъжен и отвърна мощно на удара.
Припомняме, че шоуменът постави под въпрос сексуалната ориентация на евродепутата. За никого обаче не е тайна, че Николай Бареков не е от хората, които биха си премълчали подобно ефирно безчинство от страна на Слави Трифонов и побърза да му отвърне подобаващо.

Николай Бареков

Евродепутатът отговори мощно на Слави

В отворено писмо поместено в профила му в социалната мрежа Фейсбук, Николай Бареков посочва, че ако някой в пошлото шоу на Слави Трифонов е гей или не е наясно със сексуалната си идентичност, това далеч не е негов проблем, нито пък би трябвало да бъде превръщан в национален проблем.

Евродепутатът отбелязва, че наскоро му разказали, че Слави Трифонов сам признал, че е обратен в едно от предаванията си.
Николай Бареков подчертава, че е абсолютно нормален мъж и доказателство за това са двамата му наследници.
Освен това допълва, че за разлика от Слави, той си има семейство. Според него, ако някой е започнал да се чувства гей на стари години или се опитва да се залъже, че не е такъв, това си е лично негов проблем.

Евродепутатът не е забравил времето, в което беше част от голямата история на Би Ти Ви.
Той също е дал своя принос за медията, която дълги години бе номер едно, но към днешна дата Николай Бареков не крие, че се чувства омерзен от това, в което се е превърнала Би Ти Ви.
Според него към настоящия момент пошлостта и бездарността са взели връх в ефира и може би затова се допускат подобни идиотизми, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар