Ани Цолова аут от Нова тв?

Ани Цолова аут от Нова тв?
5 (100%) 1 vote

Тв водещата е сгазила сериозно лука

Водещата на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова е на крачка от уволнението, издават от кухнята на медията.

Всяка сутрин тв звездата изправяла екипа на нокти със закъсненията си. Тази екстра може да й струва доста солено. Според запознати, Ани Цолова ще отнесе солена глоба в размер на няколко хилядарки.

Тя редовно създавала затруднения на екипа, тъй като се успивала и връхлитала в последния момент в студиото. Проблемът с ранното й ставане измъчва всички от години. В последно време обаче закъсненията й преминали всякакви граници и това навлякло не само гнева на екранния й партньор Виктор Николаев, а и на ръководството на медията.

Ани Цолова

Тв водещата е сгазила сериозно лука

Само в рамките на един месец тв водещата има пет закъснения. От кухнята на Нова тв издават, че за медия от този ранг това е нещо недопустимо.
Напоследък водещата редовно пристигала в студиото броени минути преди началото на ефира, а на няколко пъти дори пропускала старта.
В такива случаи се налагало Виктор Николаев сам да открие предаването и да измисля нелепи оправдания за поредната й изцепка.

Заради закъсненията често пъти се случва Ани Цолова да излезе абсолютно неподготвена в ефир, което пък води до множество гафове.
По-паметливите припомнят, че след поредното такова закъснение през декември в предаването настъпи пълен хаос, след като Ани Цолова объркала повече от шест пъти анонсите, темите и дори гостите в предаването.

Закъсненията са и причина за безумния й вид, в който често се появява в ефир. Гримьорите и фризьорите не смогвали да я подготвят за времето, което им оставяла.
Колегите й издават, че вече няколко пъти е била привиквана на разговори с ръководството, но сякаш изобщо не си е взела бележка и продължава да изправя целия екип на нокти всяка сутрин.
За капак на всичко не успява да се запознае с темите в печата и останалите рубрики и плещи пълни глупости, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Цолова аут от Нова тв?”

  1. Sadak sirakov

    юни 28. 2016

    Ani Colova e nai sexapilnata vodehsta

Добавете коментар