Обрат: Мария Игнатова заживя сама, Рачков от дни не се прибира вкъщи! (тя е бясна)

Обрат: Мария Игнатова заживя сама, Рачков от дни не се прибира вкъщи! (тя е бясна)
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова е сърдита на Димитър Рачков, но за жалост нищо не може да направи!

Димитър Рачков и Мария Игнатова от седмици живеят почти разделени. Актьорът и водещ не се прибира у дома, а чаровната му половинка вече е бясна. Това разкриха близки до тях източници.

Причината за отсъствието на Рачков този път няма нищо общо с работата. Той си е в столицата, но се е отдал изцяло на приятелите, с които всеки ден ходи да гледа мачовете по заведенията.

Мария Игнатова

Димитър Рачков полудя по футбола и не се прибира, Мария Игнатова е вече бясна

Мария Игнатова не обичала футбол и не искала и да чуе да му прави компания във вечерните излизания. Тя оставала вкъщи с детето, докато Димитър Рачков го нямало до малките часове на нощта. Първо с кампанията му гледали мачовете и викали за любимите си отбори, а после порядъчно се черпели – я за загуба, я за победа.

Първоначално Мария Игнатова гледала с усмивка на момчешките мераци на любимия си като смятала, че меракът му ще отмине за ден или най-много два. Когато обаче това не се случило, тя все по-често започнала да изразява недоволството си.

„Жалкото е, че няма кой да я чуе. Митко е толкова запален по футбола, че по-скоро ръката си ще отреже, отколкото да се откаже да гледа мач. А той отлично знае, че Мария няма да му позволи да пусне телевизора на спортните канали у тях. Затова му излиза по-евтино да отиде с приятели на бира в ресторант, отколкото да купува втори телевизор“, смеят се близки до обкръжението на Рачков.

Всички обаче се чудят кога ли Мария Игнатова ще спре да тропа с крак и да се мръщи, ами ще вдигне един чудовищен скандал на милия си, за да му покаже кой все пак командва в тяхното семейство и чия дума трябва да се чува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар