Потрес: Моника Валериева предизвика ужас в Студентски град!

Потрес: Моника Валериева предизвика ужас в Студентски град!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева изплаши минувачите в Студентски град!

Моделката Моника Валериева явно май ще трябва да се прости с етикета си на красавица. Защото това, което виждат почти всеки ден живеещите и работещите в Студентски град, е всичко друго, но не и красота.

Оказа се, че Моника Валериева живее в района и затова хората я виждат толкова често. Ако преди време обаче, тя шашкаше всички с визията на истинска звезда – добре облечена и гримирана като за фотосесия, то отдавна вече нещата стоят по друг начин.

Моника Валериева

Моника Валериева плаши хората наред, вече си плюят в пазвите като я срещнат

Моника Валериева странно защо си е внушила, че изглежда добре чисто натурална и е започнала да се движи като току-що станала от сън. Гледката обаче не само е неприятна за окото, но и направо довела до масова истерия в градчето.

„Честно ви казваме, първо решихме, че това не е тя, а нещо, което леко прилича на нея. След това се убедихме, че е самата Мона и си плюхме три пъти в пазвите. То добре, че не се наложи и куршум да ни леят. Е, няма такова лице – цялото на петна и белези. А дрехите и косата й са под всякаква критика – сякаш преди малко е минала през центрофугата“, разказват свидетели на гледката.

Моника Валериева обаче и пет пари не давала за отзивите по свой адрес и се изживявала като холивудска знаменитост, която може да върви, както си иска и пак да минава за хубава.

Да, ама не. Студенти се шегуват, че ако тя самата не вземе мерки в най-скоро време, ще съберат подписка и ще отправят официална молба към нея или да се движи посред бял ден като нормална жена, или поне да избира късните часове на нощта за своите разходки навън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар