Слави Трифонов в опасна близост с…

Слави Трифонов в опасна близост с…
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков отвърна мощно на шоумена

Шоуменът Слави Трифонов бе изловен в опасна близост с… една от родните изпълнителки.

Запознати издават, че между него и фолк певицата Алисия ври любов под похлупак. Връзката помежду им, която е маскирана с професионални отношения ври от цели три години. Това е и една от причините, поради която Слави Трифонов напоследък спонсорира клиповете на певицата. Дори на зрителите прави впечатление, че се е превърнала в редовен гост в шоуто му и мине, не мине, току се появи.

За екипа на Слави Трифонов тайната, че си ляга с оборотната чалгаджийка е ясна отдавна, но едва неотдавна видя публична гласност.

Слави Трифонов

Николай Бареков отвърна мощно на шоумена

Може би ви е направило впечатление, че екипът на шоумена често пъти си позволява да се майтапи с голяма част от родните чалгаджийки, но с Ася (от Вакарел), както е истинското й име не се правят подобни неща.

Повече от очевидно е, че тя е със специален статут при Слави Трифонов. Тя сякаш е абонирана за ефирното време на шоуто и всеки неин проект бива разясняван надълго и нашироко, пише zajenata.bg.

И докато през леглото на шоумена са минали доста жени и вероятно ще минат още доста, но той така и не се решава да се обвърже сериозно с никоя от тях, то тези дни евродепутатът Николай Бареков взриви изненадваща бомба по негов адрес.
Слави си позволи да се подиграе със сексуалната ориентация на Бареков, но и той не му остана длъжен и му отговори подобаващо.

На фейсбук страницата си Николай Бареков написа, че ако шоуменът е гей или не е наясно със сексуалната си ориентация, това не е нито негов, нито национален проблем. Той подмята, че някой наскоро му разказал, че Слави сам признал в ефир, че е обратен и допълва, че за разлика от него той има двама синове и семейство.
Накрая евродепутатът не пропуска да изрази и възмущението си от простотията, която е заляла ефира на Би Ти Ви напоследък, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар