Бомба: Решението на Джино шокира, никой не очакваше това от него!

Гласувайте за статията

Джино е взел изненадващо решение, близките му не могат да повярват!

Джино е категоричен, че отново ще се върне в България. Шампионът от ВИП Брадър е категоричен, че иска да се прибере в родината си. Това ще го направи веднага, след като се възстанови. Припомняме, че емигрантът от Чикаго тежко катастрофира с мотор, като за малко не си загуби живота.

Само бързата намеса на лекарите го спасиха от сигурна смърт. След серия животоспасяващи операции, той вече се възстановява и е значително по-добре. Но според медиците са му необходими още около три-четири месеца, за да оздравее напълно и да захвърли патериците.

Джино

Джино е решил да се върне в България

Джино Бианкалана иска да остане през този период зад океана, защото там здравеопазването е на по-високо ниво и затова ще продължи да се лекува през този период. След което обаче има намерение моментално да се прибере в родината си.

Победителят на реалите формата има желание да се завърне в София, защото се чувства по-добре тук. Причината била, че в родината си вече има много приятели и познати, които го спирали непрекъснато на улицата и му искали автограф.

В Америка обаче той бил напълно неизвестен и никой не го познавал. Той вече навикнал на звездната слава и затова тя му липсвала много.

Затова бившият годеник на певицата Джена не може да се примири с това, че не го познават зад океана и затова взел категоричното отношение да се прибере в България.

Джино наистина получи слава, след като стана победител от култовото шоу по Нова телевизия. Тогава той тръгна по нощните клубове и заведения, като златотърсачките се лепяха за него. Според клюката в кревата на Джино мина и неговата съквартирантка Преслава.

Емануела също се спрягаше за любовница на американския плейбой, въпреки че двамата отричаха да имат нещо повече от приятелство. Вероятно славата и известността вече липсват на победителя, който твърдеше, че зад океана има стабилен семеен бизнес и разполага с тлъсти банкови сметки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар