Митьо Очите с още един сериозен проблем

Митьо Очите с още един сериозен проблем
5 (100%) 2 votes

На моменти несебърският Ал Капоне губи ориентир къде се намира

Както вече стана ясно несебърският наркобос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, бе изваден от медикаментозната кома.

Налице е обаче нов проблем.
43-годишният Митьо Очите вече е в съзнание, но все още е дезориентиран.
Медиците, които се грижат за него издават, че на моменти не разбирал къде е и говорил несвързано, отбелязва „24 часа”.

Разбира се тези периоди се редуват със светли такива, в които Митьо Очите осъзнавал, че се намира в болницата. Тогава пък изниквал друг проблем, защото започвал да крещи, че иска да се прибере веднага в дома си.

Митьо Очите

На моменти несебърският Ал Капоне губи ориентир къде се намира

При все животът му от медицинска гледна точка вече да е извън опасност, той все още е в отделението по Реанимация, тъй като униформените са категорични, че там биха могли да реагират най-добре при евентуален атентат срещу него.

От болницата уточняват, че несебърският Ал Капоне ще мине през доста дълъг възстановителен период, докато се оправи изцяло. Иначе като цяло се очаква в скоро време да започне да прави първите си крачки, тъй като възстановяването му върви със завидно бързи темпове.
Пред входа на реанимационната зала, в която е настанен Митьо Очите все още има униформени.

Припомняме, че полицейската охрана бе назначена на Желязков, след като близките му изплакаха, че може да бъде убит в болницата.
След стрелбата на 8 юни пред заведение в Слънчев бряг, състоянието на Митьо Очите бе доста тежко и се наложи да му прелеят повече от 30 литра кръв заради огромната кръвозагуба, която имаше.

Той получи пет куршума в тялото си, които засегнаха жизненоважни органи. Куршумите бяха изстреляни от групата на пазарджиклията Божидар Кузманов, по-известен като Божо Козела.
Според последната информация три от куршумите са били изстреляни с пистолет „Макаров” със заличени номера от Георги Иванчев, а останалите два в гърба му – от плевенчанина Радослав Димитров, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар