Драма в живота на Мариана Векилска

Драма в живота на Мариана Векилска
4.33 (86.67%) 3 votes

Тв водещата се раздели с половинката си Симо

Тв водещата от Би Ти Ви Мариана Векилска преживя поредната драма в живота си.

Близки до семейството й издават, че Мариана Векилска е била шута на съпруга си Симеон Колев, отбелязва „Всеки ден”.
Твърди се, че двамата със Симеон Колев са в лоши отношения от два месеца насам, но този път на тв водещата й прекипяло и посочила изхода на половинката си.

Припомняме, че половинката на Мариана Векилска също е журналист и води предаване в БГ радио.
Съседи на известното журналистическо семейство издават, че животът им е изтъкан от разногласия и било въпрос на време да се стигне до раздяла.

Мариана Векилска

Тв водещата се раздели с половинката си Симо

Радиоводещият, който е доста по-млад от Мариана Векилска изведнъж се променил до неузнаваемост.

Докато до неотдавна той бил изключително тих и спокоен мъж, от известно време насам започнал да поставя пред тв водещата невъзможни изисквания. Чашата на търпението й се пълнела и с постоянните натяквания за това колко много жени се навъртат около него.

В един момент Мариана Векилска осъзнала, че се е превърнала в жертва на психически тормоз от страна на половинката си и си казала, че е крайно време да сложи край на този кошмар.
В последно време Симеон Колев буквално диктувал всяко нещо от живота й. на всичкото отгоре постоянно отнасяла по цял куп критики. Всеки на нейно място би бил шута на половинката си, ако не иска да се побърка.

Именно съпругът й бил и основната причина, поради която се подложи на ударната диета. Мълвата носи, че телевизионерката развила сериозни комплекси заради възрастовата граница и постоянно се страхувала, че ще бъде зарязана.
В един момент обаче историята придобила съвсем различен оттенък, след като Мариана Векилска успя да се избави от цели 20 килограма в рамките на три месеца.

Изведнъж тв водещата повдигнала самочувствието си и си казала, че е крайно време да сложи край на непрестанното мрънкане и претенциите на Симеон Колев, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар