Митьо Очите разтърси из основи бургаската болница

Митьо Очите разтърси из основи бургаската болница
5 (100%) 3 votes

Несебърският наркобос иска да се прибере у дома

Несебърският Ал Капоне – Митьо Очите разтърси из основи МБАЛ-Бургас, в която е настанен за лечение след като бе пронизан от пет куршума на 8 юни в Слънчев бряг.

Както вече стана ясно, Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите бе изваден от медикаментозната кома. Още в момента, в който дошъл на себе си вдигнал на крак всички служители на Реанимацията в бургаската болница, отбелязва „Флагман.бг”.

Веднага след като се опомнил, Митьо Очите пожелал да си отиде у дома и държал това да се случи на момента.
Димитър Желязков извисил глас и дал да се разбере, че говори сериозно.

Митьо Очите

Несебърският наркобос иска да се прибере у дома

Тъй като това няма как да се случи на този етап, медиците се видели в чудо и се наложило да повикат още един полицейски екип.

Припомняме, че двама униформени пазят пред отделението, а един вътре в отделението. Полицейската охрана бе назначена, след като близките на Митьо Очите изплакаха, че има сериозна опасност да бъде очистен в болницата.
Обикновено практиката при пациенти като Димитър Желязков била да ги връзват за леглото, но медиците не смеели да приложат тази практика и на несебърския Ал Капоне.

При все, че пряката опасност за живота на Митьо Очите премина, той все още продължава да бъде при пациентите в най-тежко състояние, тъй като там може да бъде опазен най-лесно при евентуално покушение.
Запознати доверяват, че несебърският наркобос помни всичко от нощта на стрелбата.

Скенерът, който му бе назначен преди няколко дни е показал изключително добри резултати. Няма никакви съмнения, че мозъкът му е останал незасегнат от екшъна.
Предвид завидно бързите темпове, с които върви възстановителния процес на Димитър Желязков, не е изключено в съвсем скоро време да успее да се изправи на крака.

Припомняме, че той бе прострелян на 8 юни от хората на Божо Козела – Радослав Димитров и Георги Иванчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар