Страшен скандал: Виж какво крещя Рут Колева в столичен бутик! (разплака продавачката)

Страшен скандал: Виж какво крещя Рут Колева в столичен бутик! (разплака продавачката)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева съвсем се е побъркала и пръска злобата си навсякъде!

Певицата Рут Колева напълно изтрещя. Устатата червенокоска не за първи път пуска в действие отровния си език, но в случая разплака едно напълно невинно момиче.

Безумието се разиграло в един от известните столични бутици, в който Рут Колева влязла да си търси дрехи. Посрещнала я любезна продавачка, която в течение на разговора деликатно отбелязала, че певицата не е размер S, а M.

Рут Колева

Рут Колева вдигна страшен скандал в столичен бутик, обиди и разплака продавачката, без нищо да й е сторила

Това извадило от равновесие претенциозната изпълнителка, която започнала да вика и да обижда с цяло гърло. За случая разказа присъстваща на мястото клиентка – жена с образование и интелект. Името й е Мая Недялкова и тя определено е разочарована от истинското лице на иначе имащата се за справедлива Рут Колева.

„Рут се нахвърли върху горкото момиче и то само, защото си позволи да й даде съвет – който всъщност си беше точно на място. Нарече я селянка, чалгарка, тъпа и проста. Такова поведение и по селските репортажи не съм виждала, страшно отвратително беше“, разказва потресената клиентка.

Тя опитала да накара Рут Колева да остави на мира момичето и да успокои ситуацията, но певицата скочила и на нея. Започнала да я обижда отново на произход и интелект, което преляло чашата.

Мая Недялкова хич и не си мълчала, а подобаващо отвърнала на Колева като й говорила едновременно на български, английски, че и на сръбски език. Чак тогава певицата се шашнала и като разбрала, че си има работа не с коя да е, фръцнала се и напуснала магазина.

Явно, за да отиде другаде и да пръска отровен език към други жертви, които си набележи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар