Преслава направи нещо изненадващо

Преслава направи нещо изненадващо
5 (100%) 2 votes

Фолк дивата промени мястото на сватбата

Фолк дивата Преслава направи нещо, което изненада всички.

Според последната мълва Преслава е сменила мястото на сватбата си.
Припомняме, че фолк дивата ще се венчае за актьора Станимир Гъмов.
Събитието е планирано за 26 юни.

Запознати твърдят, че историята напомня до голяма степен историята на Джена. Фолк певицата смени първоначално обявената дата за сватбата си с друга след разкритието, което направиха от телевизионния таблоид на Би Ти Ви – „Папараци”.

Преслава

Фолк дивата промени мястото на сватбата

Преслава от доста време насам не полага усилия, за да скрие връзката си с актьора Станимир Гъмов. Вече за никого не е тайна, че двамата са решили да узаконят любовта си и както стана ясно това ще се случи на 26 юни.
След като фолк дивата обаче научила, че е изтекла информация за мястото, на което ще бъде отпразнувана венчавката, тя била категорично, че то ще бъде сменено.

Гостите, които ще присъстват на бракуването на Преслава и Станимир Гъмов вече са били уведомени за промяната. Никой външен обаче не е наясно къде ще се състои церемонията, на която двамата влюбени ще се врекат във вечна вярност.

Единственото, което е ясно на този етап е, че събитието ще е в близост до столицата.
Според слуха, който се носи през последните няколко дни, певицата, която ще огласи радостното събитие ще е Джена.
Интересно обаче как ще се случи това като се има предвид, че двете с Преслава са жестоко скарани. Двете фолк диви не искат да се погледнат, камо ли това да се случи навръх сватбата.

Гостите, поканени на щастливото събитие са родителите на Преслава и Станимир Гъмов, братя и сестри, съквартирантите от Биг Брадър и най-близкият им приятелски кръг, който не надвишава десет души, пише Блиц.

Дали това не е поредната пиперлива клюка по адрес на фолк дивата и Гъмов, които жълтата преса събира и разделя много пъти, само времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар