Империята на Митьо Очите се разпада?

Съдбата на Желязков ще определи ходовете в ъндърграунда
0

Съдбата на Желязков ще определи ходовете в ъндърграунда

Империята на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, е пред разпад.

От това дали Митьо Очите ще успее да се пребори за живота си и да си стъпи отново на краката зависи колко ще е силен трусът в подземния свят и как ще бъдат преразпределени местата на играчите в него.
Припомняме, че бургаските реаниматори събудиха 43-годишния наркобос на седмия ден след покушението.

Той бе държан умишлено в медикаментозна кома от нощта, в която бе застигнат от пет куршума.

Митьо Очите
Съдбата на Желязков ще определи ходовете в ъндърграунда

И до днес пред отделението, в което е настанен Митьо Очите продължават да дежурят негови близки и роднини, тъй като се страхуват да не бъде убит.
Общественото недоволство бе разпалено и от факта, че за сигурността му бдят и служители на МВР.

За щастие на двете дъщери на Митьо Очите от съпругата му Таня, която загина заедно с брат си през 2001 година при бомбен атентат, предназначен за него, новините от болницата са все по-обнадеждаващи с всеки изминал ден.
Медиците признаха, че Митьо Очите притежава завидна имунна система и изключително здраво организъм, който е успял да се пребори с нечовешките травми, които му бяха нанесени.

През последните няколко години несебърският наркобос посещавал редовно фитнес залата и водел изключително здравословен начин на живот, изключвайки дори и алкохола.
Той си наложил тази промяна след излизането от пандиза, където прекара четири години и половина, след като бе обвинен в наркоразпространение и ръководене на организирана престъпна група.

Е, очевидно Митьо Очите се е опитал да подобри живота си, но само до известна степен. Променил е хранителните си навици и е добавил спортни занимания, но нравът му остава същият.
От близкото му обкръжение издават, че е изключително импулсивна личност. Пали се изключително бързо и реагира на момента, поради което е бил задържан няколко пъти през годините за отвличане, побой и хулиганство, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.