Рут Колева направи Слави Трифонов на пух и прах

Рут Колева направи Слави Трифонов на пух и прах
5 (100%) 2 votes

Певицата изригна срещу политическите амбиции на шоумена

Нерядко певицата Рут Колева е определяна като лошо момиче заради болезнената й промота.

И този път тя не изневери на истинската си същност и направи шоумена Слави Трифонов на пух и прах.
Според Рут Колева шоуменът е амортизиран тв водещ, който поставя политическите си амбиции на преден план.
Певицата заяви, че би искала да знае какво друго би могъл да прави Слави Трифонов, освен да разтяга локуми за Учин дол и Магадан.

Рут Колева е категорична, че е дълг на обществото да не допуска всякакви личности да влизат в политиката и допълва, че Слави Трифонов също е в това число.
Тя не спести нито дума за тв водещия и подчерта, че референдумът му е само параван, зад който се крият политическите му амбиции.
Това стана ясно от думите на певицата, изречени в ефира на Нова тв.

Изпълнителката не крие, че изпитва уважение към кариерата му като шоумен, но пък едва ли има някой, който да не е забелязал, че той вече се е амортизирал не само като водещ, а и като лице от телевизионния екран.
Разбира се в рамките на нормалното е всеки човек да иска да се развива и да гони своите амбиции, но според Рут Колева, ако Слави Трифонов има политически амбиции, то трябва да засвидетелства възможностите си пред хората.
Тя е категорична, че иска да знае какво би направил той за нейните деца и допълва, че е от малцината, които искат наследниците й да растат в България.

Рут Колева заяви в прав текст, че иска да знае по какъв начин шоуменът възнамерява да се справи с всички проблеми в държавата и най-вече в едни от най-крещящите сфери, каквито са образованието и здравеопазването.
Певицата не крие, че като един буден гражданин се притеснява от доста неща, сред които е и неприемствеността между хората.
Тя недоумява как е възможно да се обръща такова огромно внимание на един доказан престъпник, какъвто е Митьо Очите и пикочния му мехур, а не на гимнастичка от ранга на Цвети Стоянова и трагедията й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар