Лъсна неподозирана истина за Орлин Горанов!

Лъсна неподозирана истина за Орлин Горанов!
4.5 (90%) 2 votes

Орлин Горанов прибира луди пари от казината!

Орлин Горанов прибира добре пари от игралните зали. Звездата е забелязвана често да влиза в местата за хазарт.

Оказва се, че опасната игра не е чужда на чаровния изпълнител, който влиза в залите и остава там с часове. За разлика от тези, които играят, той не влиза през нощта, а през деня.

Орлин Горанов

Орлин Горанов печели добри пари от игралните зали

Певецът често посещава подобни места и се оказва, че хазарта не му е чужд. Както и на много от родните ни певци и музиканти. Орлин Горанов обаче твърди, че не влиза в игралните зали, за да залага, а по работа. Той отрече да има проблем с хазарта.

Според него това е въпрос на личен избор и всеки сам решава дали да залага определени суми, малки или големи, на машинките или не.

„Нямам проблем лично аз с хазарта. Аз и моите колеги, като изпълнители, имаме работни взаимоотношения с игралните зали и затова ги посещавам често. Нашата работа и казината са в сферата на забавлението и на услугите, и затова имаме правим доста съвместни неща заедно”, обяснява изпълнителят.

Естрадната звезда наистина работи в казината и прибира солидни пачки от там. Дали обаче се изкушава да заложи на машинките не стана ясно.

За сметка на това дуетната му половинка Кристина Димитрова призна, че обича хазарта и често залага големи суми на „едноръките разбойници”. Тя сама признава, че е страстен почитател на рисковите залагания и изпитва особена страст, когато пробва късмета си на Блек Джак или на покер автоматите.

Но Кристина Димитрова не е единствената родна знаменитост от музикалния шоубизнес, която посещава родните казина. Според слуховете Годжи, музикантът на Слави Трифонов, също бил пристрастен към опасната игра. Той за малко не загубил апартамента си на хазарт, но Дългия успял да го спаси от пагубната страст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар