Тежък удар за Павел Найденов

0

Пореден удар за Павел Найденов

Преди родителят на Илия Павлов – Павел Найденов отпразнува 80-тата си годишна. Въпреки преклонната възраст и юбилея, бившият ресторантьор посрещна празника сам. Най-близките му хора не счетоха за необходимо да го уважат с присъствието си.

Внуците на Павел Найденов са пръснати по света. Въпреки финансовите им възможности, нито един от тях няма да пътува до България. Венцеслава живее в Дубай. В емирството първородната щерка на Илия Павлов отглежда детето си от милионера Терек Микнас.

Поала живее в САЩ, където работи като инструктор по йога. Тя също няма да се прибере за рождения ден на дядо си. Младата дама заявила на прародителя си, че не може да пътува два пъти до България за период от няколко месеца. Тя се прибере в края на това лято заради фестивала по йога в Боровец. Поала е съорганизатор на събитието и няма вероятност да го пропусне.

Павел Найденов
Внуците на Павел Найденов не уважиха личния му празник

Синът на Илия Павлов – Илия Калоян в момента е в Колорадо. И той няма намерение да се прибере за юбилея на дядо си.

Въпреки, че бившият ресторантьор е огорчен от най-близките си, пред приятелите си той не показва мъката, която изпитва. Пред тях той коментира, че децата му са много заети и няма право да им се сърди.

Дарина Павлова също няма да го уважи с присъствието си. Мадам Мулти е прекалено заета със светския живот и любовниците си. В момента тя в е Италия. Последната информация около нея гласи, че тя всеки ден посеащава Силвио Берлускони в болницата. Бившият политик претърпя поредна операция на сърцето.

Въпреки, че в последните години отношенията й с Берлускони охладняха, през последните месеци двамата отново се сближиха. Снахата на Павел Найденов не крие, че много уважава италианеца. Преди години двамата имаха връзка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.