Бомба: Тайната на Бони и диджей Дамян втрещи всички!

Бомба: Тайната на Бони и диджей Дамян втрещи всички!
5 (100%) 1 vote

Бони и диджей Дамян са били нещо повече от приятели и колеги!

Предаването „Черешката на тортата“ и този сезон хвърли бомбата с разкрития за известните личности. Но не само за уменията им в кухнята, разбира се. Преди ден само лъсна тайната на Бони и диджей Дамян, които се оказаха не просто приятели и колеги в живота.

Стана ясно, че Дамян упорито е тичал след нея и се е опитвал да се намъкне в гащите й. Това се случило преди години, но тогава той бил още семеен. Признанието направи самата певица и то пред камерите, след като си беше пийнала порядъчно на поредната вечеря.

Бони

Бони била упорито сваляна от диджей Дамян, но не го огряло

„Какво си ме заял, бе Дамяне?! Не помниш ли, че аз те хранех?! Колко пари си изкарал като си пускал мои песни по клубовете и ресторантите. Хайде за Бони 20 лева, дай за нея 50 лева. Искаха ме хората, а ти пускаше. А и да не си отворя устата, че ме сваляше и ме искаше, но аз не ти пуснах“, изцепи се Бони, при което останалите участници в предаването се ококориха, а диджей Дамян едва не се гътна.

Той веднага опита да отрече думите на ромската принцеса с ангелски глас, но не му се получи и камерите деликатно изгаснаха в най-сюблимния момент. Това обаче не попречи на цялата истина да излезе наяве, защото разговорът продължил пред екипа на шоуто.

Отново без да й пука, ама хич, Бони навряла в лицето на Дамян истината, че се заяжда с нея в предаването само, за да й отмъсти. „Искаше да спиш с мен, колко ме гонкаше само, а! Но аз не те харесах тогава, просто не си мой тип, бе човек. Затова си дръж езика и дай да се уважаваме и обичаме, защото много неща неудобни могат да излязат наяве и да направим цирка на хората“, смигнала Бони, а Дамян внезапно „клекнал“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар