Не е за вярване: Наталия Гуркова отново се събра с мъжа си! (още подробности)

Наталия Гуркова се е събрала с мъжа си Джордже Михалевич, а може би те изобщо не са се разделяли
0

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич бяха разделени, но явно съдбата е решила друго!

Една от най-красивите ни победителки на Мис България Наталия Гуркова отново е в центъра на медийното внимание. Този път обаче по хубав повод. Оказа се, че тя отново се е събрала със съпруга си Джордже Михалевич, с когото се раздели преди месеци.

Припомняме, че Наталия Гуркова и Джордже Михалевич дълго време живяха в ЮАР, където е бизнесът на милионера. Нашата красавица се чувстваше прекрасно там, докато в един момент не се завърна в родината си.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова се е събрала с мъжа си Джордже Михалевич, а може би те изобщо не са се разделяли

Из светските среди на столицата веднага плъзнаха шокиращите разкрития, че Наталия Гуркова не само е била предавана много пъти от мъжа си, който й изневерявал, с която му падне, но дори я подлагал на физически и психически тормоз.

Е, явно всичко това или е било пълна лъжа, или се е случило чудо. Защото Наталия Гуркова се появи на модно ревю в София ухилена до уши и в компанията на съпруга си.

Хубавицата беше просто ослепителна в стилната си рокля, решена в черно и златно, а до нея Джордже Михалевич изглеждаше като английски аристократ. Двойката определено бе център на внимание сред присъстващите, които недоумяваха как е възможно това.

Остава ни само едно – да повярваме на самата Наталия, която винаги е твърдяла, че отношенията й с Джордже са повече от прекрасни и двамата се обожават. А престоя й в България и неговият в ЮАР се дължат единствено на работни ангажименти, не на липса на любов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.