Ужасяващо: Виж какво се случи със Светлана Василева!

Ужасяващо: Виж какво се случи със Светлана Василева!
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева е в ступор от това, което я застигна!

Светлана Василева е в шок от непознат изнудвач. Популярната плеймейтка твърди, че той й поискал десет бона, за да спре стартираща кампания срещу нея. Непознатият й „благодетел” се свързал с нея във Фейсбук и й заявил, че някакви хора стартират серия от негативни материали за нея.

Бившата Гонзовица имала врагове, които искали да я очернят пред цялата общественост и имали толкова солидни доказателства, че резултатите след това щели да бъдат потресаващи за блондинката.

Светлана Василева

Светлана Василева пропищя, животът й се превърна в ад

Той директно й намекнал, че били готови да броят тази сума, за да започнат да пишат гадни неща за нея и в социалните мрежи, както и да говорят неистини по всички медии. Човекът, който се бил застъпил за нея, й казал още, че дори се скарал със съпругата си, за да я защити.

Светлана Василева обаче категорично отказала да му дава голямата сума. През годините тя е развила огромна подозрителност към подобни хора, които се опитвали по всякакъв начин да я шантажират, за да измъкнат лесни пари от нея.

Тя била потресена на изобретателността на подобни личности и много се страхувала в един момент да не й направят нещо зло.

Затова наистина прехвърлила през главата си вероятността някой да й спретне този гаден номер, но после отхвърлила предположението. Според нея никой не иска до такава степен да я окепази пред обществеността. Моделката си спомня и друг подобен случай преди години.

Тогава непознат онлайн потребител се представял за гаджето й и от нейно име се обаждал на познатите й да спрат да й звънят, понеже е сериозно обвързана. „Свързах се с него и в прав текст му казах, да не прави това, защото нямам нищо общо с него.

Той обаче ми отговори, че не съм истинската Светлана Василева, от което останах буквално потресена”, разказва плеймейтката. Имала покани за вечери, както и доста неприлични предложения. Според нея обаче се е превърнала в магнит за хора, които са меко казано, странни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар