Страшен скандал: Азис в шок от обидите на Албена Вулева! (разказа му играта)

Страшен скандал: Азис в шок от обидите на Албена Вулева! (разказа му играта)
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева поиска Азис на сапун!

Албена Вулева буквално избесня. Повод да наточи секирата се оказа изказване на Азис в социалната мрежа. Там костинбродският славей написа статус, в който изрази гнева си от българите и публиката си. „Срамувам се, че съм българин”, написа Азис в личната си страница във Фейсбук.

В своя подкрепа той цитира четиристишие на писателя Радой Ралин, в което се оплюва същността на българската нация. Там стихоплетецът с неподправения си сарказъм дава един друг, истински според него, образ на нацията ни. Именно тя е допаднала на сърцето на Азис и той я използва като рапира в коментара си.

Албена Вулева

Албена Вулева иска циганина Азис на сапун

Но думите му предизвикаха истински вулкан от негодувание у бившата жълта журналистка. Тя изригна не на шега срещу обидите на певица. „Мангал долен!Червей….Мръсна сган”, по маниера си пиперливо го „застреля” Албена Вулева. И веднага му заяви, че той не е никакъв българин. И ако все пак поп фолк певеца се смята за такъв, това означава, че тя пък била испанка, не му остана длъжна бившата „звездна стажантка”.

Албена Вулева не престана само с това да го анатемосва в социалната мрежа. Тя му заяви, че е добре да се изсели от родината си, щом като я мрази толкова и не иска да живее в нея. Припомняме, че преди известно време един от най-успелите роми у нас прояви желание да се пресели трайно в Турция.

Той бил доволен от южната ни съседка, че там го приемали като принц и уважавали като крал. Но едно е от едната страна на барикадата, друго става, като се преместиш от среща, пророкуват препатили. Те му напомнят, че Турция е страна с авторитарен режим и гражданите им изобщо не гледат ласкаво на хора с различна ориентация.

Под жлъчните коментари на Албена Вулева реакциите бяха мигновени и този път положителни към авторката. Повечето от онлайн потребителите я адмирираха и заедно с нея заклеймиха Азис, и неговите думи против българския народ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар